Intrebari frecvente

1Cum pot fi sters din Biroul de Credit?
Simplu. Va adresati unui consilier al Magazinului de Credite, care va asista intreaga procedura de stergere din baza de date. Veti semna contractul pentru stergerea informatiilor negative din BC, in baza caruia vom emite factura pentru plata avansului.
2Ce documente trebuie sa prezint?
Buletinul dumneavoastra si, eventual, o interogare la Biroul de Credit. Daca nu aveti interogarea, putem emite noi Raportul de Credit.
3Am fost sters din Biroul de Credit. Voi fi din nou raportat?
NU. Stergerea informatiilor negative din Biroul de Credit este definitiva. Singurul motiv pentru care dumneavoatra puteti fi raportat din nou la Biroul de Credit este sa intarziati cu plata ratelor la creditul / creditele noi contractate.
4Cat dureaza procesul de stergere din Biroul de Credit?
Consilierul va va informa in prealabil, analizandu-va situatia, referitor la cat va dura procesul de stergere in cazul dumneavoastra. In principiu, acest proces de stergere dureaza intre 30 de zile si 6 luni, in functie de situatia raportarilor din Biroul de Credit.
5Cat costa?
In functie de cate conturi sunt raportate cu informatii negative in Biroul de Credit si de gradul lor de complexitate, consilierul va analiza si va calcula valoarea contractului pentru dumneavoastra.
6Pot lua credit imediat dupa ce sunt sters din Biroul de Credit?
Categoric ca puteti lua credit rapid, chiar de a doua zi.
7Pot contracta noul credit tot cu ajutorul Magazinului de Credite?
Cu siguranta, da.
8Este sigur 100%?
DA. Clientii nostri pot confirma acest lucru.
9Am fost sters din BC, insa am intarziat din nou la plata ratelor. Pot beneficia din nou de acest serviciu?
NU
10Exista situatii cand raportarile nu pot fi sterse?
Exista astfel de situatii. In acest caz, insa, nu veti achita nimic Magazinului de Credit, intrucat consilierul va analiza Raportul de credit referitor la situatia dumneavoastra si, daca va constata ca exista informatii negative raportate corect din punct de vedere legal, atunci va va informa ca nu aveti cum sa semnati un contract pentru stergerea datelor negative.