Despre noi

Cine suntem?

Suntem o societate infiintata din dorinta de a ajuta toate persoanele aflate in imposibilitatea contractarii unui credit bancar, din cauza raportarilor la Biroul de Credit. O echipa de consultanti financiari si juridici va stau la dispozitie si efectueaza toate demersurile necesare in vederea stergerii informatiilor negative din Biroul de Credit si intocmesc toata documentatia pentru contractarea unui nou imprumut.

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri o a doua sansa. O a doua sansa de a se redresa financiar, de a incepe o noua etapa, fara griji, fara probleme sau datorii din trecut. Stim ca nu e usor, dar stim ca nu este, in nici un caz, imposibil.

Viziune

Sa fim centrul de consultanta financiara si juridica preferat.

Viziunea noastra este sa devenim pentru clientii nostri un centru de consultanta preferat, in care vor gasi solutii pentru orice situatie se va ivi.

Valori

- Integritate - suntem onesti, deschisi, si intotdeauna facem lucrurile ca pentru noi insine.
- Respect - ne cunoastem capacitatea, valoarea, astfel ca oferim si capatam respect, pe masura.
- Pasiune - Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Stim ca putem influenta lucrurile in bine, iar asta ne da avant sa ne depasim limitele. Suntem mandri ca suntem Magazinul de Credite si ca inspiram celor din jur pasiune si implicare.
- Responsabilitate - Ne simtim direct raspunzatori pentru lucrurile pe care le facem, astfel, ne implicam si obtinem rezultate asumate pentru clientii nostri.

Noi suntem solutia ta!

O echipa de profesionisti va ofera servicii de calitate, pe baza de contract ferm